Sherbimet qe ofrojme

Sherbim ekselent me produkte cilesore, ne cdo qytet te Shqiperise.

PROJEKTIM

Bejme te mundur projektimin dhe zbatimin e sistemeve te kondicionim /aspirim

Kondicionim

Sjellim per ju marka me nje cilesi te larte, prodhim Japonez. Marka Europiane te certifikuara nga Eurovent e cila garanton vertetesine e parametrave teknike.

Aspirim

Prodhim tubosh, lyerje me boje sipas projektit, grila, aspirator per ajrin e kondicionuar. Prodhim i kapave te kuzhinave, te gjitha modelet sipas kerkesave.

Sisteme Qendrore

Bejme te mundur shitje dhe instalim te sistemeve CHILLER, VRF, MULTI SISTEM
Teknologji inverter kursim maksimal ne energji.

Panele Diellore

Cilesi e larte dhe kursim energjie.

SERVIS

Asistence teknike, mbushje me Gaz, riparim pakete, montim-cmontim, pastrim kondicioneri etj…
Open chat
Keni nevoje per ndihme?
Scan the code
Pershendetje. Jemi Online!
Have no product in the cart!
0