Rreth Nesh

VINI KLIMA është një kompani e themeluar në vitin 2002 e cila ofron per ju projektim, zbatim, per: Aspirim, Kondicionim, Sisteme Qendrore, Chiller VRF, Multi Sistem, Panele Diellore dhe FAN COIL.

Ofrojmë Kondicionerë të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për ambjentet tuaja.

Partneret tane janë market më të mira në treg si: General inverter, Midea Invereter, etj…

QËLLIMI

Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim.

MISIONI

Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Europiane.

STAFI

Kompania përbëhet nga punonjës të kualifikuar dhe korrekt. Fokusi jonë është tek cilesia dhe bashkëpunimi i përhershëm.

Perse te zgjidhni VINI-KLIMA?

Ne jemi gjithmone te pergatitur dhe njohim mire sherbimet qe ne ofrojme, kjo fal pervojes 20 vjecare. 20 vite pervoje ne sistemet e ngrohjes/ftohjes dhe ventilimit.

Ne ofrojme garanci per paisjet dhe sistemet qe instalojme.

Duke bashkepunuar me market lider te prodhimit japonez dhe ato europjane, duke u pajisur me certifikata perkatese.

PUNIME TE KRYERA

Open chat
Keni nevoje per ndihme?
Scan the code
Pershendetje. Jemi Online!
Have no product in the cart!
0