Haier Seria Tide Plus • AS68TEMHRA-C/IU68RENFRA-C

1282 

Seria Tide plus mural 

AS68TEMHRA-C/IU68RENFRA-C

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 24000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: TIDE .

Kodi: AS68TEMHRA-C/1U68RENFRA-C

Kapaciteti ne ftohje: 7.0 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 8.1 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 2.16 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 2.18 kW.

Qarkullimi i ajrit: 1200 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 47/43/37/30 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 52 dB(A).

Have no product in the cart!
0