Haier Seria Tide Plus • AS35THMHRA-C/IU35YEFFRA-C

645 

Seria Tide plus mural 

AS35THMHRA-C/IU35YEFFRA-C

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 12000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: TIDE.

Kodi: AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C

Kapaciteti ne ftohje: 3.2 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 3.4 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.06 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 1.0 kW.

Qarkullimi i ajrit: 550 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 38/34/29/20 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 50 dB(A).

Have no product in the cart!
0