Sale!

Haier Seria Tide • AS50TDMHRA-C/IU50MEMFRA-C

911 

Seria Tide, Mural.

AS50TDMHRA-C/IU50MEMFRA-C

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 18000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: TIDE.

Kodi: AS50TDMHRA-C/1U50MEMFRA-C

Kapaciteti ne ftohje: 5.0 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 5.2 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.46 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 1.4 kW.

Qarkullimi i ajrit: 900 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 44/40/35/28 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 53 dB(A).

Have no product in the cart!
0