Sale!

Haier Seria Pearl ID/OD • AS35PBAHRA/IU35YEGFRA

581 

Haier Seria Pearl ID/OD

AS35PBAHRA/IU35YEGFRA

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 12000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi,

Modeli: PEARL.
Kodi: AS35PBAHRA/1U35YEGFRA

Llampe UV-C

VetPastrim (self-clean)

Steri Clean 56°

Kapaciteti ne ftohje: 3.5 kW.

Kapacitetine ngrohje: 3.5 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A+++/A++

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.21 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 0.94 kW.

Qarkullimi i ajrit: 600 m³/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 37/33/29/19 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 50 dB(A).

Have no product in the cart!
0