Sale!

Haier Seria Jade ID/OD • AS35S2SF1FA-CW / 1U35S2SM1FA

911 

Kondicioner haier

Seria Jade ID/OD premium

AS35S2SF1FA-CW / 1U35S2SM1FA

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 12000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: JADE.
Kodi: AS35S2SF1FA-CW / 1U35S2SM1FA

Kapaciteti ne ftohje: 3.5 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 4.2 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A+++/A+++.

Self-cleaning

Super IFD

3D auto airflow

Eco-sensor

56C Steri-clean

Self hygiene

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.79 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 0.89 kW.

Qarkullimi i ajrit: 600 m3/h.

Temp-15/+53

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 15dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 49 dB(A).

Have no product in the cart!
0