Haier Seria flexis Matt black ID/OD • AS50S2SF1FA-MB3/1U50S2SJ2FA

1321 

Kondicioner haier

Seria flexis Matt black ID/OD

AS50S2SF1FA-MB3/1U50S2SJ2FA

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 18000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: FLEXIS MATT Black
Kodi: AS5052SF1FA-MB3 / 1U50S2SJ2F.

Kapaciteti ne ftohje: 5.2 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 6.0 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.4 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.5 kW.

Qarkullimi i ajrit: 900 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 45/41/37/28 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 51 dB(A).

Have no product in the cart!
0