Haier Seria flexis Matt black ID/OD • AS35S2SF1FA-MB3/1U35S2SM1FA

950 

Kondicioner haier

 

Seria flexis Matt black ID/OD

AS35S2SF1FA-MB3/1U35S2SM1FA

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set murale, 1.2000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Modeli: FLEXIS MATT Black
Kodi: AS35S2SF1FA-MB3 / 1U35S2SM1FA.

Kapaciteti ne ftohje: 3.5 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 4.2 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A+++/A++.

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.88 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.1 kW.

Qarkullimi i ajrit: 650 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 39/33/26/17 dB(A).

Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 48 dB(A).

Have no product in the cart!
0