Haier Seria Cabinet • AP71DFCHRA/IU71RECFRA

1994 

Kondicioner HAIER kollone, Seria Cabinet.

AP71DFCHRA/IU71RECFRA

Contact on WhatsApp
Categories: ,

Description

Pajisje kondicionimi set kolone, 24000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.

Kodi: AP71DFCHRA/1U71RECFRA.

Kapaciteti ne ftohje: 7.2 kW.

Kapaciteti ne ngrohje: 8.0 kW.

Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.

Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 2.23 kW.

Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 2.15 kW.

Qarkullimi i ajrit: 1200 m3/h.

Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 45/42/34/26 dB(A).

Niveli zhurres se pajisjes se jashtme: 56 dB(A).

Have no product in the cart!
0